Pravila privatnosti i uvjeti korištenja

Pravila privatnosti

Stranica Zlatarnica Čop automatski prikuplja podatke o uređaju kojim pristupate mrežnoj stranici. Ove podatke koristi u svrhu ponude svojih usluga, održavanja njihove kvalitete te dobivanja općih statističkih podataka vezanih uz korištenje web stranica.

Upisom osobnih podataka na za to predviđena polja na stranici potvrđujete da ste svoje osobne podatke dobrovoljno stavili na raspolaganje te da dozvoljavate da ih Zlatarnica Čop koristi u svrhu u koju su podaci dani, a na što ćemo vas posebno upozoriti. Prilikom upisa osobnih podataka na za to predviđena polja na stranici, uputit ćemo vas na ovu Zaštitu privatnosti kako biste se upoznali sa svojim pravima u odnosu na zaštitu predmetnih osobnih podataka.

U skladu s navedenim, ovime vas obavještavamo da je Zlatarnica Čop voditelj obrade osobnih podataka koje unosite u za to predviđena polja na stranici te se predmetni podaci koriste isključivo u svrhu za koju su dobrovoljno dani Zlatarnica Čop.

Za sva pitanja i ostvarivanje prava u obradi vaših podataka možete kontaktirati Zlatarnica Čop na: 044/521-600,  091/5011-669 i/ ili trgovacki.cop@optinet.hr

Opća uredba o zaštiti podataka predviđa sljedeća prava: pravo da budete informirani o obradi vaših osobnih podataka, pravo na ispravak netočnih podataka, pravo na brisanje i ograničenje obrade, pravo na prenosivost te pravo na prigovor.

Prigovor vezan za vaše osobne podatke imate pravo uputiti Zlatarnica Čop na: 044/521-600,  091/5011-669 i/ ili trgovacki.cop@optinet.hr

Prigovor možete uputiti i nadzornom tijelu za zaštitu osobnih podataka, odnosno Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP).

Zlatarnica Čop može koristiti prikupljene podatke kako bi vam pružili učinkovitiju korisničku uslugu, olakšali korištenje stranice uklanjanjem potrebe za učestalim upisivanjem istih podataka ili za prilagodbu web stranice vašim osobnim sklonostima i interesima.

Zlatarnica Čop ne prodaje, iznajmljuje ili posuđuje osobne podatke korisnika stranice trećim stranama i štiti vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa. Zlatarnica Čop može proslijediti vaše osobne podatke pouzdanim poslovnim partnerima za određene svrhe kao što su razne statističke analize, oglašavanja, omogućavanje korisničke potpore ili slične potrebe. U takvim slučajevima Zlatarnica Čop će svom poslovnom partneru zabraniti korištenje vaših osobnih podataka u drugu svrhu osim ugovorene te će obvezati poslovnog partnera na čuvanje povjerljivosti osobnih podataka.

Uvjeti korištenja

Korištenjem bilo kojeg dijela mrežne stranice Zlatarnica Čop i svih njezinih dijelova automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja.

Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem stranice Zlatarnica Čop ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s trenutnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.

Radi osiguranja slobodnog i neometanog korištenja stranice, ovi postupci su neprihvatljivi i strogo zabranjeni:

a) objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaj koji je uvredljiv, vulgaran, pornografski, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način,

b) objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima,

c) lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe,

d) objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom,

e) objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja kao što su promotivni materijali, reklamne poruke, „spam“, lančana pisma, promotivni i reklamni materijali koji sadrže lažne informacije, zavaravajući navode ili tvrdnje,

f) korištenje, na bilo koji način, stranice za slanje odnosno poticanje širenja netraženih komercijalnih priopćenja (tzv. spamanje).

Vlasnik stranice zadržava pravo na temelju vlastite procjene i bez prethodne obavijesti ukloniti sadržaj koji smatra neprikladnim ili koji nije u skladu s ovim Uvjetima korištenja.

Niti jedan dio stranice ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

Zlatarnica Čop posjetiteljima u dobroj namjeri osigurava korištenje sadržaja njihove stranice.

Zlatarnica Čop sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje stranice koristite na vlastitu odgovornost i Zlatarnica Čop ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Pristup mrežnoj stranici i svim njezinim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi, osim ako je naznačeno drugačije.

Adresa

Ulica Stjepana i Antuna
Radića 14, 44000 Sisak,
Croatia

zapratite nas

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak:
08:30 - 13:00
16:00 - 20:00
Subota: 08:30 - 13:00